001 -Family

Erepenning voor raadslid Bert van Broekhuijsen


Geplaatst op: 4 juli 2007
Raadslid Bert van Broekhuijsen heeft donderdag uit handen van burgemeester Marianne Burg-man na afloop van de raadsvergadering de gemeentelijke erepenning ontvangen. De fractievoor-zitter van GemeenteBelangen kreeg de onderscheiding vanwege het feit dat hij 25 jaar zitting heeft in de gemeenteraad. De heer Van Broekhuijsen is sinds 15 juni 1982 lid van de gemeente-raad, eerst van de gemeente Mijdrecht en vanaf 1989 van de gemeente De Ronde Venen.

De gemeentelijke erepenning wordt bij hoge uitzondering toegekend als blijk van waardering en/of er-kentelijkheid wegens bijzondere verdiensten voor de gemeente. De onderscheiding kan zowel aan in-woners als niet¬-inwoners worden toegekend. Eerder ontvingen onder andere oud-burgemeester Boog-aard en de oud-wethouders Van Rijn, Poortman en Koevermans de erepenning.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Erepenning voor raadslid Bert van Broekhuijsen

Raadslid Bert van Broekhuijsen heeft donderdag uit handen van burgemeester Marianne Burg-man na afloop van de raadsvergadering de gemeentelijke erepenning ontvangen. De fractievoor-zitter van GemeenteBelangen kreeg de onderscheiding vanwege het feit dat hij 25 jaar zitting heeft in de gemeenteraad. De heer Van Broekhuijsen is sinds 15 juni 1982 lid … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: