001 - Bader

Gemeente De Ronde Venen verricht onderzoek naar De Willisstee


Geplaatst op: 4 juli 2007
Naar aanleiding van de slechte financiële positie van het dorpshuis De Willisstee schakelt de gemeente nu een onderzoeksbureau in.

Het college van B&W heeft vandaag besloten om €15.000 beschikbaar te stellen om onderzoek te verrichten naar de financiële positie van De Willisstee door een onafhankelijk bureau. Het college neemt dit besluit op basis van advies van de commissie Welzijn van 12 juni jl.

De gemeente hoopt dat uit het onderzoek nieuwe oplossingen of kansen voordoen voor de exploitatie van het dorpshuis. Het onderzoeksbureau zal daarom een breed onderzoek verrichten en behalve naar de financiële positie ook kijken naar mogelijk aanvullende functies van het dorpshuis De Willisstee en naar de andere dorpshuizen en sporthallen in de gemeente. Wethouder Jan van Breukelen erkent de belangrijke sociale functie van De Willisstee en streeft ook naar een oplossing. “Het onderzoek is natuurlijk geen oplossing voor de schuld, maar wij willen er alles aan doen om een gezonde exploitatie mogelijk te maken”, aldus Jan van Breukelen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente De Ronde Venen verricht onderzoek naar De Willisstee

Naar aanleiding van de slechte financiële positie van het dorpshuis De Willisstee schakelt de gemeente nu een onderzoeksbureau in. Het college van B&W heeft vandaag besloten om €15.000 beschikbaar te stellen om onderzoek te verrichten naar de financiële positie van De Willisstee door een onafhankelijk bureau. Het college neemt dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: