001 - Bader

Feestje bij brandweer Aalsmeer


Geplaatst op: 3 juli 2007
Op maandagavond werd er in de Aalsmeerse kazerne een feestje gevierd. Deze avond was besteed voor allen die een diploma of een jubileum behaald hadden.

Deze avond begon met een laatste ritje in de oldtimer met A. Zwartendijk. Hij werd vanaf zijn huis opgehaald en bij de hoofdingang verwelkomt door het hele korps en de burgermeester. Na de verwelkoming werd de avond feestelijk gestart door in het gebruik nemen van de nieuwe brandweerboot. De burgermeester mocht de boot als eerste in ontvangst nemen en daarna overdragen aan de commandant.

Na het in gebruik nemen van de boot was het tijd voor de gediplomeerde jongens. De 10 geslaagde jongens werden gefeliciteerd en kregen hun rijksdiploma. Er werden verschillende diploma’s uitgereikt.

Daarna was het tijd voor alle jubilaressen. Deze kregen allen een oorkonde van hun jaren bij de brandweer. Ook kregen zij van de brandweerverenging een onderscheiding.

Ook stond de avond in het teken van afscheid. Bij de brandweer namen twee mensen afscheid van de brandweer. Alle uitreikingen werden door de burgermester overhandigd.

Na alle uitreikingen werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestje bij brandweer Aalsmeer

Op maandagavond werd er in de Aalsmeerse kazerne een feestje gevierd. Deze avond was besteed voor allen die een diploma of een jubileum behaald hadden. Deze avond begon met een laatste ritje in de oldtimer met A. Zwartendijk. Hij werd vanaf zijn huis opgehaald en bij de hoofdingang verwelkomt door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: