001 - Bader

Verkeer- en Vervoerplan Uithoorn


Geplaatst op: 3 juli 2007
Het gemeentebestuur wil een nieuw verkeer- en vervoerplan opstellen. De gemeente wil dit doen in samenspraak met de bevolking. Inwoners, bedrijven en instellingen moeten op alle mogelijke manieren de kans krijgen mee te doen aan de totstandkoming van het UVVP.

Aanpak
Een verkeer- en vervoerplan is voor langere tijd van grote invloed op de verkeersinrichting van de gemeente en op de verkeersveiligheid. Met het oog daarop evalueert de gemeente eerst het vorige plan (GVVP). Dit GVVP dateert uit 2001. Bij de evaluatie houden we ook rekening met recente ontwikkelingen en vastgestelde beleidsuitgangspunten voor bijvoorbeeld de om te leggen N201, de aan te leggen 4e fase vrije busbaan en het Regionaal Verkeer- en Vervoer Plan.

Klankbordgroepen
Om het UVVP interactief tot stand te laten komen zijn er diverse klankbordgroepen gevormd om mee te denken.

E-spraak
Via internet kan iedereen tot 30 juni 2007 zijn wensen en ideeën over het verkeer in Uithoorn en De Kwakel weergeven via de link in de rechterbalk.

Na 30 juni kunt u geen nieuwe reacties meer toevoegen, maar wel zien de reacties inzien.

Bij het verwerken van de inspraakresultaten zal ook rekening worden gehouden met de destijds op het gebied van verkeer geleverde inbreng in het het kader van de Nota Integraal Veiligheidsbeleid.

Deze nota wordt waarschijnlijk na de zomervakantie door de raad vastgesteld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkeer- en Vervoerplan Uithoorn

Het gemeentebestuur wil een nieuw verkeer- en vervoerplan opstellen. De gemeente wil dit doen in samenspraak met de bevolking. Inwoners, bedrijven en instellingen moeten op alle mogelijke manieren de kans krijgen mee te doen aan de totstandkoming van het UVVP. AanpakEen verkeer- en vervoerplan is voor langere tijd van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: