001 - Bader

Bewoners Driehoek gematigd optimistisch: Alternatieven worden onderzocht


Geplaatst op: 2 juli 2007
De bewoners rond de Driehoek hebben de afgelopen week gesproken met bijna alle fracties van de politieke partijen. Het doel van deze gesprekken was om bij de fracties duidelijk te maken dat er onderzoek gedaan moet worden naar mogelijke alternatieven voor de Driehoek. De gemeente heeft de alternatieven niet recent onderzocht en kan ook niet goed beargumenteerd aangeven waarom bepaalde alternatieven afgevallen zijn.

De bewoners kregen steun uit onverwachte hoek. Argon maakte gebruik van het spreekrecht en liet nogmaals duidelijk weten niet naar de Driehoek te willen verhuizen. Ook Argon drong er op aan de alternatieven te onderzoeken.

De bewoners maakten ook gebruik van het spreekrecht, 2,3 km aan belendende percelen, 2,3 km huizen met bewoners die allemaal met overlast te maken zullen krijgen. Dat moet toch anders kunnen. De bewoners boden de raad een mapje met alternatieven aan en de handtekeningen die ze in de afgelopen weken hadden opgehaald. Bijna 80 % van de bewoners rond de Driehoek tekenden de petitie

De gesprekken bleken wel degelijk zin te hebben. Bijna alle fracties vroegen de wethouder de alternatieven te onderzoeken. De wethouder heeft in de raadsvergadering van afgelopen donderdag toegezegd dat hij alle alternatieven zal onderzoeken. Helaas gaat hij wel, op een ander spoor, zoals hij omschreef, verder met de plannen voor de Driehoek.

De bewoners zijn gematigd positief en komen nog voor de vakantie bij elkaar om de volgende stappen te bepalen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewoners Driehoek gematigd optimistisch: Alternatieven worden onderzocht

De bewoners rond de Driehoek hebben de afgelopen week gesproken met bijna alle fracties van de politieke partijen. Het doel van deze gesprekken was om bij de fracties duidelijk te maken dat er onderzoek gedaan moet worden naar mogelijke alternatieven voor de Driehoek. De gemeente heeft de alternatieven niet recent … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: