001 - Bader

Rabo Rap & Ruig Race 2007 groots spektakel


Geplaatst op: 2 juli 2007
Afgelopen weekend vond in De Ronde Venen de Rabo Rap & Ruig Race plaats. Zaterdagmorgen om 10 uur kregen de deelnemers een bouwpakket uitgereikt bestaande uit 6 triplexplaten, een aantal kromme panlatten, rechte panlatten, touw, schroeven, polyesterhars en divers ander klein materiaal. Met dit pakket moesten de deelnemers een vaartuig maken. De een ging voor de snelheid de ander voor creativiteit. Het was de bedoeling dat de deelnemers zich zo veel mogelijk hielden bij de materialen die in het pakket zaten, enkel mochten materialen ter verfraaiing van het vaartuig gebruikt worden.

Op zondag waren weer vele bezoekers naar zandeiland één in Vinkeveen gekomen om de vaartuigen te zien strijden. Net als voorafgaande jaren was er weer te zien hoe creatief de deelnemers zijn met het bouwpakket, zo zagen we dit jaar ondermeer: de brug van Achterbos, de waterlelie van de Efteling, een ambulance en een arrenslee. De snelheidprijs werd dit jaar gedeeld door De Plashoeve en Nolife Vinkeveen. De Plashoeve besloot de prijs af te staan aan Nolife Vinkeveen. De originaliteitprijs was dit jaar voor De Steupels met hun Eftelingcreatie. De tweede originaliteitprijs ging naar de MediTaxi.

De brandweer van Vinkeveen had de brug van Achterbos nagemaakt. Zij kregen de ‘Rap en Ruig Prijs.’ Deze prijs is voor het team dat met de orginele materialen o.a. de mooiste en actuele creatie maakt.

Uiteraard kan dit evenement niet worden georganiseerd zonder sponsors, bij deze willen wij dan ook danken: Firma Ruizendaal, Dirk Stam, Bos, De Dissel, Richards tuinaanleg, Homan Elektrotechniek, Zeilschool Vinkeveen, Krijn Verbruggen, Wim Hees Interbouw, Jachthaven Winkeloord, Theo Kok, Scuba-academie.nl, MZ-Beveiliging, Midpoint FM & TV, De Veensteker, Keurslager Bader, Ad Bastiaanse, Reddingsbrigade, A-side media & 0297-online.nl, Rabobank Veenstromen (hoofdsponsor).

Ook bedanken wij: De duikers van Scuba-academie, EHBO, Reddingsbrigade, Deelnemers Foto’s van het evenement kunt u terug vinden op rapenruig.nl of op 0297-online.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rabo Rap & Ruig Race 2007 groots spektakel

Afgelopen weekend vond in De Ronde Venen de Rabo Rap & Ruig Race plaats. Zaterdagmorgen om 10 uur kregen de deelnemers een bouwpakket uitgereikt bestaande uit 6 triplexplaten, een aantal kromme panlatten, rechte panlatten, touw, schroeven, polyesterhars en divers ander klein materiaal. Met dit pakket moesten de deelnemers een vaartuig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: