001 -Family

Man keert niet terug naar inrichting en wordt aangehouden


Geplaatst op: 2 juli 2007
Mijdrecht -  Op zondagavond 1 juli werd een man onder andere aangehouden omdat hij niet van zijn verlof was teruggekeerd in een penitentiaire inrichting.

Rond 22.00 uur zagen politiemensen een bromfietser op de Viergang rijden. Zij gaven de bestuurder een stopteken. Bij het controleren van de bromfiets bleek dat het kenteken niet bij het chassisnummer hoorde. Tevens bleek dat de verdachte, een 26-jarige man uit Uithoorn, stond gesignaleerd omdat hij niet van verlof was teruggekeerd in een penitentiaire inrichting. Daarop werd de verdachte aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Op het politiebureau bleek de verdachte meerdere gouden sieraden bij zich had. De sieraden zijn in beslag genomen. De verdachte is ingesloten. Naar de herkomst van de bromfiets en de sieraden wordt een onderzoek ingesteld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man keert niet terug naar inrichting en wordt aangehouden

Mijdrecht -  Op zondagavond 1 juli werd een man onder andere aangehouden omdat hij niet van zijn verlof was teruggekeerd in een penitentiaire inrichting.Rond 22.00 uur zagen politiemensen een bromfietser op de Viergang rijden. Zij gaven de bestuurder een stopteken. Bij het controleren van de bromfiets bleek dat het kenteken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: