001 -Family

De Titanic was er niets bij


Geplaatst op: 2 juli 2007
Zaterdag is de stam van de Eliboe begonnen aan de bouw van hun hemelbed te water, ze deden mee aan de rap en ruig. De mannen bouwen en de vrouwen zeggen hoe het moet.

Al met al een goed op elkaar in gespeeld team. Tot ‘smiddags een uur of 18.00 werd er gebouwd, en toen werden de rollen omgedraaid. De vrouwen waren van het schildersbedrijf, en leefden zich helemaal uit op de boot. De boot (hemelbed) werd voorzien van kleur en voile, waarna het tijd voor eten was. ‘savonds was er een gezellig samen zijn en slapen in het clubhuis. Een nieuwe dag, nieuwe kansen, de boot werd in de morgen naar eiland ẽẽn verscheept, alwaar hij er niet eens slecht uit zag tussen de andere boten, onze super boot. De acht koppige bemanning zag er gezellig uit in hun pyjama’s . Uiteindelijk de start, en dat was nou jammer die had helemaal niet moeten komen. De boot (hemelbed) werd te water gelaten en ja de euforie was groot, hij blijft drijven. Iedereen er vlug in en varen maar, tot dit laatste kwam het niet: de boot kapseisde, en ik zweer het je: de titanic bla bla bla. De bemanning kon nog net het vege lijf redden met behulp van de reddings brigade.

Al met al een fantastische ervaring rijker. En o ja sponsor LUTZ bedankt en op naar volgend jaar. Voor meer informatie www.eliboe.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Titanic was er niets bij

Zaterdag is de stam van de Eliboe begonnen aan de bouw van hun hemelbed te water, ze deden mee aan de rap en ruig. De mannen bouwen en de vrouwen zeggen hoe het moet. Al met al een goed op elkaar in gespeeld team. Tot ‘smiddags een uur of 18.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: