001 -Family

Dat was het weer, maar het weer niet


Geplaatst op: 30 juni 2007
Het moet het klapstuk zijn van het scouting seizoen, en dat was het ook. Het weer zat niet mee maar toch deden 120 leden van de scoutinggroep Eliboe mee aan de eindejaars barbecue.

Van jong tot oud bevers/explorers alles en iedereen deed mee om de slot barbecue tot een groot succes te maken. Het geen ondanks het weer,weer gelukt is. Buiten onder een afdak werd er door het bestuur gebarbecued, en binnen verzorgde de stam voor de verdeling. De kleintjes werden geholpen door de groten, top, zoals scouting bedoeld is. Er is flink gegeten, maar alles is niet op gegaan.

Dit was geen probleem, want de stam zou de volgende dag mee doen aan de rap en ruig race, en daar moet ook gegeten worden. Het was een gezellige afsluiting tot het zomerkamp.Voor meer informatie www.eliboe.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dat was het weer, maar het weer niet

Het moet het klapstuk zijn van het scouting seizoen, en dat was het ook. Het weer zat niet mee maar toch deden 120 leden van de scoutinggroep Eliboe mee aan de eindejaars barbecue. Van jong tot oud bevers/explorers alles en iedereen deed mee om de slot barbecue tot een groot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: