001 -Family

Beachvolleybal tijdens feestweek Vinkeveen


Geplaatst op: 27 juni 2007
Op de feestweekzaterdag 14 juli organiseert volleybalclub Atalante voor het eerst een beach volleybaltoernooi op het feestweekterrein in Vinkeveen. Vorig jaar was er al een klein demonstratietoernooitje, dat was op uitnodiging van de regionale tv RTV Utrecht en enkel met spelers van Atalante. Het was gezellig! Daarom gaan we dit jaar voor alle geïnteresseerde sporters twee beach veldjes optuigen vóór de feesttent en een keigezellig 3 tegen 3 beach toernooi spelen.

Er kan gespeeld worden in twee poules. Een gezellige poule voor de recreatieve spelers en een sportieve poule voor sporters en volleyballers. Er is plek voor maximaal 20 teams, met minimaal één dame in het veld. Het toernooi start ongeveer 12:30u en zal ongeveer 17:00u klaar zijn. Het inschrijfgeld is 10 euro/team.

In de ochtend kan de jeugd aan de bak van 10 tot 12. Ook hier kun je meedoen in twee poules met 2 jongens en 2 meiden per team. Een poule voor jeugd van 12/13/14 jaar en een met 15/16/17 jarigen. De leeftijd komt niet zo heel krap, het gaat erom leuk en een beetje gelijkwaardig te beachen. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro/jeugdteam. Je kunt je opgeven bij 2 grote beach fanatiekelingen van Atalante; Nens en Annemarie via mail beach@vv-atalante.nl. Meer info vind je ook op de site: www.vv-atalante.nl  See you all at the beach!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beachvolleybal tijdens feestweek Vinkeveen

Op de feestweekzaterdag 14 juli organiseert volleybalclub Atalante voor het eerst een beach volleybaltoernooi op het feestweekterrein in Vinkeveen. Vorig jaar was er al een klein demonstratietoernooitje, dat was op uitnodiging van de regionale tv RTV Utrecht en enkel met spelers van Atalante. Het was gezellig! Daarom gaan we dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: