001 -Family

SUV Showdagen van 2 t/m 8 juli


Geplaatst op: 27 juni 2007
De SUV. Een ruime, veilige en veelzijdige alleskunner, die u veel comfort en gemak biedt.

Wij, de Van Kouwen GM Groep, hebben ons gespecialiseerd in SUV’s, met name van General Motors (o.a. Opel, Chevrolet, Saab, Cadillac, Hummer en GMC). Alle SUV’s van deze merken vindt u dan ook in onze showroom. Van met name GMC vindt u de drie nieuwste modellen. Een noviteit is de GMC Sierra V8 diesel, met als onze unieke specialiteit de ombouw naar een trekvermogen tot maar liefst 7000 kg!

Daarnaast bieden wij u tevens uit eigen USA-import, SUV’s aan van andere merken, zoals de Toyota FJ Cruiser, Infiniti FX35, Ford Edge en Dodge Ram SRT10. Tevens treft u bij ons gebruikte SUV’s van alle merken.

Tijdens onze SUV showdagen, van 2 t/m 8 juli, worden kopers beloond met een accessoirepakket twv € 2.000,-. Een van onze specialiteiten is het geïntegreerd inbouwen van navigatie- en DVD-systemen.

Tijdens de showdagen geldt hierop een korting van 10%. Er staan diverse demonstratieauto’s klaar en iedere bezoeker ontvangt een leuk aandenken.

Graag tot ziens tijdens de SUV Showdagen!

ma t/m vr van 8.30-18.00
za van 9.00-17.00
zo van 10.00-16.00

Van Kouwen GM-SUV Center, Communicatieweg 26, 3641 SE Mijdrecht. Wilt u zich inschrijven, klik dan hier.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SUV Showdagen van 2 t/m 8 juli

De SUV. Een ruime, veilige en veelzijdige alleskunner, die u veel comfort en gemak biedt. Wij, de Van Kouwen GM Groep, hebben ons gespecialiseerd in SUV’s, met name van General Motors (o.a. Opel, Chevrolet, Saab, Cadillac, Hummer en GMC). Alle SUV’s van deze merken vindt u dan ook in onze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: