001 -Family

Wat brengt de toekomst voor Golfer Toon Haafst (51)?


Geplaatst op: 27 juni 2007
Texel/Wilnis - De grootste droom voor iedere amateurgolfer is eindelijk waar geworden voor de wilnisser Toon Haafst (51), namelijk spelen op de oudste golfbaan ter wereld: St. Andrews in Schotland.

Golfen op deze baan is normaliter alleen weggelegd voor pro’s zoals Tiger Woods en Maarten Lafeber, Toon Haafst kan nu ook aan dat lijstje toegevoegd worden. De Wilnisser bereikte namelijk de finale van het grootste amateurgolf toernooi: De Telegraaf Annexum Links Golf Challenge. Aan dit toernooi begonnen meer dan 5000 golfers, waarvan er nu 16 doorgaan naar de Finale, die gespeeld zal worden op St. Andrews. Hij bereikte de finale door eerste te worden in een qualifying round op Golfclub Veldzijde te wilnis, om daarna de halve finale te winnen afgelopen weekend op de Texelse Golfbaan. Volgens Golfer Toon Haafst, was het een complete verrassing dat hij de finale haalde.

De 51-jarige bouwuitvoerder uit Wilnis speelt pas 4 jaar, en wist met handicap van 16.2 in de B categorie te winnen met 38 stableford punten. “Dit is ongelofelijk, dat ik op mijn 51ste dit nog mee kan maken” Aldus Toon Haafst. De Finale zal gespeeld worden tussen, tegen en met de pro’s zoals Tiger Woods, Ernie Els en Maarten Lafeber in een nader te bepalen weekend in October dit jaar.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wat brengt de toekomst voor Golfer Toon Haafst (51)?

Texel/Wilnis - De grootste droom voor iedere amateurgolfer is eindelijk waar geworden voor de wilnisser Toon Haafst (51), namelijk spelen op de oudste golfbaan ter wereld: St. Andrews in Schotland. Golfen op deze baan is normaliter alleen weggelegd voor pro’s zoals Tiger Woods en Maarten Lafeber, Toon Haafst kan nu … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: