001 - Bader

Harde wind zorgt voor overlast in Ronde Venen


Geplaatst op: 27 juni 2007
De Ronde Venen - De harde wind van afgelopen dinsdag heeft in De Ronde Venen voor de nodige overlast veroorzaakt. De brandweer en gemeente hebben hierdoor extra werk gehad.

Als eerste kwam er een melding binnen van een boom op een auto op de Roerdomp. Vervolgens werd 's middags de brandweer van Vinkeveen gealarmeerd voor een boom die bijna zou omvallen op een huis aan de Uitweg. De brandweer heeft vakkundig de boom om laten vallen en klein gemaakt.

's Avonds werd er bij de brandweer Wilnis een melding gedaan voor een aantal grote takken die afgebroken zouden zijn bij het nieuwbouwcomplex Zonnezijde. Vervolgens werd er bij onze redactie gemeld dat er op de Jade een boom omgewaaid zou zijn. Al met al een aantal bomen zonder al teveel schade.

Foto's: Peter Bakker (A-side media) , Thijs van Uden, Stefan Oostrom en Nick Bolte.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Harde wind zorgt voor overlast in Ronde Venen

De Ronde Venen - De harde wind van afgelopen dinsdag heeft in De Ronde Venen voor de nodige overlast veroorzaakt. De brandweer en gemeente hebben hierdoor extra werk gehad.Als eerste kwam er een melding binnen van een boom op een auto op de Roerdomp. Vervolgens werd 's middags de brandweer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: