001 -Family

Goede respons bij Sportdeelname Onderzoek De Ronde Venen 2007


Geplaatst op: 26 juni 2007
3200 inwoners van De Ronde Venen hebben enkele weken geleden van de gemeente een brief met vragenlijst ontvangen in het kader van het ‘Sportdeelname Onderzoek De Ronde Venen 2007’. Op dit moment hebben ruim 300 inwoners de vragenlijst ingevuld en geretourneerd. Op korte termijn wordt een start gemaakt met de verwerking ervan.

Het onderzoek heeft als doel om de sportdeelname onder inwoners van De Ronde Venen op een objectieve wijze in kaart te brengen. Daarnaast wordt een vergelijking gemaakt met andere gemeen-ten. De resultaten worden begin september in de vorm van een schriftelijk rapport teruggekoppeld aan de gemeente De Ronde Venen. De uitslag van het onderzoek wordt onder andere gebruikt ter ondersteuning van het stellen van gemeentelijke doelstellingen in de nieuwe kadernota sport die momenteel in voorbereiding is.

Het is van groot belang dat zoveel mogelijk inwoners meedoen aan het onderzoek om een goed beeld te krijgen van wat er leeft onder sporters in De Ronde Venen. Insturen van het vragenformulier kan nog tot woensdag 4 juli. Inwoners die geen vragenlijst meer bij de hand hebben kunnen een nieuw exemplaar bestellen door een mail te sturen naar Maarten Punt van Sportservice Midden Nederland: mpunt@sportservicemiddennederland.nl onder vermelding van ‘vragenlijst Sportdeelname Onderzoek De Ronde Venen 2007’. Aanvragers moeten daarbij niet vergeten hun naam en adres daarbij te vermelden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goede respons bij Sportdeelname Onderzoek De Ronde Venen 2007

3200 inwoners van De Ronde Venen hebben enkele weken geleden van de gemeente een brief met vragenlijst ontvangen in het kader van het ‘Sportdeelname Onderzoek De Ronde Venen 2007’. Op dit moment hebben ruim 300 inwoners de vragenlijst ingevuld en geretourneerd. Op korte termijn wordt een start gemaakt met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: