001 -Family

Kunstwerk voor nieuwe basisschool De Pijstaart


Geplaatst op: 26 juni 2007
Burgemeester en wethouders hebben in hun vergadering van 26 juni besloten om beeldend kunstenaar Ramon Otting, uit Vinkeveen, opdracht te geven een kunstwerk voor de nieuwe Pijstaartschool te maken.

In Vinkeveen wordt voor de openbare basisschool De Pijlstaart een nieuwe school gebouwd. Het gebouw wordt in december 2007 opgeleverd. Boven de school op de begane grond, worden woningen gebouwd. In overleg met de school en de gemeentelijke adviescommissie beeldende kunst is een traject gestart om kunst toe te passen.

Het ontwerp van de heer Otting past bij de school. Het heeft de vriendelijke, transparante uitstraling die de school naar de ouders toe wil laten zien.

De oplevering van het kunstwerk vindt plaats gelijktijdig met de oplevering van de school in december.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kunstwerk voor nieuwe basisschool De Pijstaart

Burgemeester en wethouders hebben in hun vergadering van 26 juni besloten om beeldend kunstenaar Ramon Otting, uit Vinkeveen, opdracht te geven een kunstwerk voor de nieuwe Pijstaartschool te maken. In Vinkeveen wordt voor de openbare basisschool De Pijlstaart een nieuwe school gebouwd. Het gebouw wordt in december 2007 opgeleverd. Boven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: