001 -Family

Open Benjamin (Jongste Jeugd) Dag Qui Vive Hockey op zaterdag 30 juni a.s.


Geplaatst op: 25 juni 2007
Hockeyclub Qui Vive heeft weer de mogelijkheid om beheerst verder te groeien na het positieve raadsbesluit van afgelopen week om ondersteuning te verlenen bij de aanleg van een vierde kunstgrasveld.

Daarom houdt Qui Vive aanstaande zaterdag 30 juni een open dag voor de jongste jeugd van 6 jaar (volgend schooljaar groep 3 / de Benjamins van het hockey). Jullie zijn welkom om te ervaren wat hockeyen bij Qui Vive betekent.

Ook voor de iets oudere jeugd is er door de aanleg van het vierde veld nog in beperkte mate ruimte om lid te worden van Qui Vive. Informatie hierover kan worden verkregen bij de technische commissie, Liesbeth Quast (tel. 0297-527272) of bij de secretaris, Nicolette Kruit (tel. 0297-540618).

Om 10:00 uur gaat het programma van start: de potentiële benjamins gaan dan op speelse wijze kennis maken met het hockeyspel, uiteraard onder begeleiding van deskundige trainers. Vanzelfsprekend is er voldoende (schriftelijke en mondelinge) informatie - over hockey in het algemeen en Qui Vive in het bijzonder - voor handen en de hockeysticks worden door Qui Vive beschikbaar gesteld. Deze open dag eindigt zo rond 12.00 uur. Kijk op www.quivive.nl voor meer informatie over Qui Vive.

Qui Vive bestaat ruim 40 jaar en heeft een gezonde prestatiegerichte ambitie. Zo is er voor de jeugd een speciaal opleidings- en trainingsplan en zorgt een professionele opleidingscoördinator voor de juiste afstemming. Door de inzet van vele vrijwilligers blijft onze club echter een echte familievereniging!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Benjamin (Jongste Jeugd) Dag Qui Vive Hockey op zaterdag 30 juni a.s.

Hockeyclub Qui Vive heeft weer de mogelijkheid om beheerst verder te groeien na het positieve raadsbesluit van afgelopen week om ondersteuning te verlenen bij de aanleg van een vierde kunstgrasveld. Daarom houdt Qui Vive aanstaande zaterdag 30 juni een open dag voor de jongste jeugd van 6 jaar (volgend schooljaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: