001 -Family

Rabobank Parasollen Hockey toernooi weer succes


Geplaatst op: 25 juni 2007
Zaterdag 16 juni j.l. was er wederom het alom bekende en gezellige jaarlijkse Rabobank Parasollen toernooi bij Hockey Vereniging Mijdrecht.

Enigzins met voortuitziende blik was het thema Parasollen, niet alleen om het schuilen tegen de brandende zon, maar zeker ook tegen de regen. En dat kwam goed uit want af en toe kwam de regen met bakken uit de hemel. Maar niet getreurd, want dat deden de deelnemende teams ook niet. Met veel plezier en inzet werd er gehockeyd door teams uit Almere, Delft, Zevenaar, Amstelveen, Hoofdorp en uiteraard ook door onze Mijdrechtse teams.

Tevens werd er gestreden om de mooiste parasol, die werd dit jaar gewonnen door de jongens van Pinoke met hun Piraten parasol. Aan het einde van de dag werd bij de prijsuitreikeing bekend wie de 1 ste prijs bij de jongens en meiden had behaald. Zowel bij de jongens en de meiden was Almere de sterkste en vol trots namen ze de bekers in ontvangst.

Na afloop van dit succesvol verlopen toernooi is weer besloten om net als afgelopen jaren het komend seizoen dit toernooi weer op de kalender te zetten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rabobank Parasollen Hockey toernooi weer succes

Zaterdag 16 juni j.l. was er wederom het alom bekende en gezellige jaarlijkse Rabobank Parasollen toernooi bij Hockey Vereniging Mijdrecht. Enigzins met voortuitziende blik was het thema Parasollen, niet alleen om het schuilen tegen de brandende zon, maar zeker ook tegen de regen. En dat kwam goed uit want af … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: