001 -Family

Afzwemmen geslaagd bij Zwemvereniging De Ronde Venen!


Geplaatst op: 25 juni 2007

Op de afdeling Diploma Zwemmen bij Zwemvereniging De Ronde Venen (ZDRV) hebben afgelopen zaterdag 45 leerlingen afgezwommen voor het A, B en C-diploma, Zwemvaardigheidsdiploma 1 en 2, Snorkelen 1 en 2 en Balvaardigheid 3.

Zwemmen met plezier
Bij Diploma Zwemmen wordt op een gezellige manier zwemmen geleerd voor het Zwem-ABC. De ZDRV vindt het belangrijk dat de leerling eerst goed vertrouwd raakt met het water. Daardoor zal het aanleren van de overige vaardigheden met veel meer plezier beleefd worden.

Na het Zwem-ABC wordt er verder gezwommen voor de zwemvaardigheidsdiploma’s en snorkelen, balzwemmen, survival, aqua sportief en eventueel kunstzwemmen. Dit alles wordt een half uur per week op drie niveau’s gegeven.

Proefles voor nieuwe cursus
In september gaan de nieuwe cursussen voor zwemvaardigheid van start. Kinderen die zwemmen leuk vinden en in het bezit zijn van het ABC-diploma zijn per 2 september op zaterdagochtend van harte welkom bij de ZDRV voor een proefles. Voor meer informatie en inschrijven bel 0297-284085 (svp voice mail inspreken) of 0348-431803. Let op: vol = vol!

De geslaagden zijn:
A-diploma: Joel Kroon, Alette Meijers, Janneke van Veen.
B-diploma : Sterre de Man, Mart Visser en Pepijn Wesseling.
C-diploma : Tim Dressel.
Zwemvaardigheid I: Lisanne Hartman, Arie Langelaar en Jasmin Peters.
Zwemvaardigheid II: Marrella Engel, Willika Engel, Tanja Kamp, Tessa Oudijk, Shiri Peters, Nienke Scheenaart, Gijs van Veen, Thijmen van Veen, Xanthe Verhoek, Marinda van der Waay, Sterre Westenbrink, Daan Wierdsma, Kobus van Zijl en Mieke van Zijl.
Snorkelen I: Machiel Hagenbeek, Deborah Hartman, Stefan Kamp, Patrick Oussoren, Janieck Primowees, Daniëlle van der Roest, Roos-Anne Samsom, Niels Wesseling.
Snorkelen II: Lionique, Bart Hoogendoorn, Jacco Primowees, en Matthias Verhoek.
Balvaardigheid III: Tanja Kamp, Tessa Oudijk, Shiri Peters, Thijmen van Veen, Xanthe Verhoek, Marinda van der Waay, Sterre Westenbrink, Daan Wierdsma en Kobus van Zijl.

Van harte gefeliciteerd
Namens de instructeurs willen wij alle geslaagden van harte feliciteren met hun fantastische prestaties. Natuurlijk wensen we jullie ook in het volgende seizoen weer veel zwemplezier.

Meer informatie
Wil je ook graag meezwemmen, kom dan eens kijken op een van onze afdelingen. Voor meer informatie bel met de ledenadministratie, Karin Keers telefoon 0297-282108 of kijk ook eens op www.ZDRV.nl. De activiteiten van de vereniging worden mede mogelijk gemaakt door onze Jachthaven Omtzigt en Outboard Center Wilnis. Wilt u ons ook steunen bij deze activiteiten? Neem dan contact op via PR@ZDRV.nl of 0297-284085.

Laatst bewerkt op: 11 oktober 2018 11:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afzwemmen geslaagd bij Zwemvereniging De Ronde Venen!

Op de afdeling Diploma Zwemmen bij Zwemvereniging De Ronde Venen (ZDRV) hebben afgelopen zaterdag 45 leerlingen afgezwommen voor het A, B en C-diploma, Zwemvaardigheidsdiploma 1 en 2, Snorkelen 1 en 2 en Balvaardigheid 3. Zwemmen met plezierBij Diploma Zwemmen wordt op een gezellige manier zwemmen geleerd voor het Zwem-ABC. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: