001 -Family

Hebben de bewoners rond de Driehoek gewoon pech gehad?


Geplaatst op: 25 juni 2007
Dat lijkt de conclusie die een afvaardiging van bewoners heeft moeten trekken uit een gesprek met de Gemeente en de Rabobank. De bewoners waren uitgenodigd door de Gemeente en de Rabobank voor een kennismakingsgesprek.

Tot hun verbijstering bleek het niet zo zeer een kennismakingsgesprek als wel een gesprek waarin nog eens pijnlijk duidelijk werd dat de gemeente al lang de Driehoek heeft gekozen en niet bereid is de alternatieven te onderzoeken. Al eerder op de bijeenkomst in de Meijert in april werden alle aangedragen alternatieven voor de Driehoek eenvoudig en zonder duidelijke motivatie van tafel geveegd.

De bewoners rond de Driehoek, bestaande uit Energieweg, Veenweg, Blauwe Zegge, Timotheegras, Wilnisse Zijweg, Veldzijdeweg, Herenweg en Bozenhoven, werden vertegenwoordigd door 6 afgevaardigden. In totaal heeft inmiddels meer dan 80% van de huishoudens rond de Driehoek zijn handtekening onder de petitie geplaatst. Nog lijkt de gemeente de bewoners niet als een belanghebbende partij serieus te nemen.

In het gesprek met de Gemeente en de Rabobank hebben de bewoners er op aangedrongen om de alternatieven nog eens goed te bekijken. De gemeente bleef vast houden aan het feit dat er geen alternatieven zijn. De bewoners wezen de gemeente op de mogelijkheid om bijv. de Argonvelden te verplaatsen naar de andere kant van de Oosterlandweg en de velden van CSW te verplaatsen naar de grond bij het zwembad. Dit vergt uiteraard een inspanning en onderzoek bij de provincie. Maar waar een wil is, is een weg. De bewoners zijn ervan overtuigd dat betere en goedkopere oplossingen mogelijk zijn, zonder de bezwaren die verbonden zijn aan een sportpark in de Driehoek

De bewoners rekenen op de steun van de door hun gekozen politici van de verschillende partijen. De bewoners rond de Driehoek moedigen de gemeente aan om naar oplossingen te zoeken voor het bouwen van de senioren en starters woningen. Alleen vragen ze de Driehoek ongemoeid te laten, binnen de gemeente zijn er nog genoeg alternatieven te onderzoeken.

Sportvelden in de Driehoek? - Vierkant tegen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hebben de bewoners rond de Driehoek gewoon pech gehad?

Dat lijkt de conclusie die een afvaardiging van bewoners heeft moeten trekken uit een gesprek met de Gemeente en de Rabobank. De bewoners waren uitgenodigd door de Gemeente en de Rabobank voor een kennismakingsgesprek. Tot hun verbijstering bleek het niet zo zeer een kennismakingsgesprek als wel een gesprek waarin nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: