001 - Bader

Aanrijding met beknelling Schiphol Rijk


Geplaatst op: 25 juni 2007
Schiphol-Rijk - Zondagmiddag om 17:20 uur heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Fokkerweg.

Een Kia, met daarin twee personen, kwam daar in aanrijding met een vrachtwagen. Door de aanrijding raakte de auto dermate beschadigd dat een van de inzittende het voertuig niet meer kon verlaten. Naast de brandweer werd ook de traumahelikopter opgeroepen. De trauma-arts en verpleegkundige verleende bijstand aan de ambulanceteams.

Omdat het op het grondgebied van Schiphol plaatsvond kwam ook de Medic1 terplaatse, dit is een ambulanceverpleegkundige die zich met een auto verplaatst. Na ongeveer een half uur is de tweede persoon uit het voertuig bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder is ook naar het ziekenhuis overgebracht. Vermoedelijk heeft een van de twee bestuurders een rood verkeerslicht genegeerd. De Verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in onderzoek.

Foto's: Jeroen van Seben

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Jeroen van Seben

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanrijding met beknelling Schiphol Rijk

Schiphol-Rijk - Zondagmiddag om 17:20 uur heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Fokkerweg. Een Kia, met daarin twee personen, kwam daar in aanrijding met een vrachtwagen. Door de aanrijding raakte de auto dermate beschadigd dat een van de inzittende het voertuig niet meer kon verlaten. Naast de brandweer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: