001 -Family

DORST 2de in Weesp


Geplaatst op: 25 juni 2007
Mijdrecht/Weesp – Op 23 juni won het V.I.O.S. dweilorkest DORST de tweede prijs op het 11de Weesper Kapellenfestival.

Met een volledig nieuwe feestset speelde DORST in Weesp de sterren van de hemel. Hoewel sterren, het was voornamelijk nattigheid dat deze dag uit een wisselend bewolkte lucht naar beneden kwam. Het eerste optreden viel daardoor letterlijk volledig in het water. Maar DORST zou DORST niet als zij zich hierdoor uit het veld zouden laten slaan. Ondanks de regen, die werkelijk uit de hemel gutste, maakte DORST professioneel het eerste optreden af. Gelukkig kwam daarna weer wat zon, zodat de tot op het bot natte muzikanten weer wat opwarmden en droger werden.

Ook met het tweede optreden op een bijpodium en het optreden op het hoofdpodium imponeerde DORST de vak- en publieksjury. Het uiteindelijke resultaat: een 2de plaats achter Wallenkraaiers uit Naarden en voor de Feestbende uit Cromvoirt.

Een heel mooi resultaat met deze nieuwe feestset, met daarin de nummers River Deep Mountain High, Banger Hart, Ik Tel Tot 3, Mandy, Oerend Hard, en I’m so Excited. Dat kan nog wat worden bij het volgende festival in Nootdorp en natuurlijk op 15 september tijdens de 5de Mijdrechtse Dweildag (www.mijdrechtsedweildag.nl).

Voor foto’s van het 11de Weesper kapellenfestival kunt u terecht op www.dweilorkest-dorst.nl en op www.weesperkapellenfestival.nl. Lijkt het je wat om in een dweilorkest te spelen, neem dan eens contact op met DORST-leider Martin de Jong (06-227915170) of kijk eens op de DORST-site.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

DORST 2de in Weesp

Mijdrecht/Weesp – Op 23 juni won het V.I.O.S. dweilorkest DORST de tweede prijs op het 11de Weesper Kapellenfestival. Met een volledig nieuwe feestset speelde DORST in Weesp de sterren van de hemel. Hoewel sterren, het was voornamelijk nattigheid dat deze dag uit een wisselend bewolkte lucht naar beneden kwam. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: