001 -Family

Groot alarm voor vermist meisje (5)


Geplaatst op: 20 juni 2007
Amstelveen -Een vermist meisje heeft voor veel opschudding gezorgd in Amstelveen.

Het 5-jarige meisje, welke voor het laatst gezien was in de speeltuin aan De Grote Wielen in Amstelveen Westwijk is na een bezoekje aan de speeltuin niet thuis gekomen.

Al snel werd er door de politie een grote zoekactie opgestart. Doordat er Amstelveen Westwijk een waterrijke omgeving is werd om even over half negen ook de brandweer opgeroepen om te zoeken in het water.

Al snel bleek het Amstelveense duikteam niet genoeg, daarom werd er uit Middel-Duikongeval gemaakt, wat betekend dat er een tweede duikwagen ter plaatse kwam. In dit geval was dit Duikwagen Willem van de Amsterdamse brandweer.

Kort nadat de zoekactie in het water gestart was kwam het bericht dat het meisje niets vermoedend thuis slapend werd aangetroffen.

Foto's: Jeroen van Seben & Edwin van Willegen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Jeroen van Seben & Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groot alarm voor vermist meisje (5)

Amstelveen -Een vermist meisje heeft voor veel opschudding gezorgd in Amstelveen.Het 5-jarige meisje, welke voor het laatst gezien was in de speeltuin aan De Grote Wielen in Amstelveen Westwijk is na een bezoekje aan de speeltuin niet thuis gekomen. Al snel werd er door de politie een grote zoekactie opgestart. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: