001 -Family

Fietser gewond bij ongeval Legmeerdijk Aalsmeer


Geplaatst op: 19 juni 2007
Aalsmeer - Dinsdagmiddag rond de klok van 16.00 uur kreeg het ambulancepersoneel en de politie een melding over een ongeval met een auto en een fietser op de Legmeerdijk.

Ter plaatse gekomen bleek de bestuurder van de auto de fietser al opgevangen te hebben en even in haar auto laten zitten totdat de ambulance ter plaatse was. De ambulance broerders hebben de fietser overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval is mogelijk ontstaan omdat de bestuurder van de auto de fietser over het hoofd heeft gezien. De politie heeft nog een alcoholcontrole uitgevoerd bij de bestuurder van de auto. De selecteur van de ongevallendienst heeft naar het ongeval gekeken. Het bleek niet nodig te zijn om de ongevallendienst te alarmeren.

Foto's: Edwin van Willegen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietser gewond bij ongeval Legmeerdijk Aalsmeer

Aalsmeer - Dinsdagmiddag rond de klok van 16.00 uur kreeg het ambulancepersoneel en de politie een melding over een ongeval met een auto en een fietser op de Legmeerdijk. Ter plaatse gekomen bleek de bestuurder van de auto de fietser al opgevangen te hebben en even in haar auto laten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: