001 -Family

Kampioenskrant Argon Groene Venen


Geplaatst op: 19 juni 2007
Zes minuten na het begin van de vooraf spraakmakende derby Argon IJsselmeervogels werd het stil aan de Mijdrechtse Hoofdweg. Dat wil zeggen het blauwe vak kreeg een enorme domper te verwerken toen de scheids wat makkelijk een vrije trap gaf en IJsselmeervogels op voorsprong kwam. Rood roerde zich wel en bleef dit de gehele tweede helft doen.

Klik hier voor de hele krant digitaal (30MB).

Kansen waren er voor de Argonauten. De bal ging er echter niet in.

Na rust hetzelfde beeld maar toen, na tien minuten, de bevrijdende gelijkmaker. Wat er toen allemaal gebeurde laat zich met geen pen beschrijven. Het werd 2-1 voor Argon, het werd 2-2 en direct daarna 2-3. De 3-3 kwam op het scorebord en de verlenging kwam er aan.

Klik hier voor de hele krant digitaal (30MB).

Pingel
De hartspieren waren kennelijk nog niet voldoende getest, een terecht gegeven penalty zou de Vogels zo maar even op 3-4 kunnen zetten. Eelco Zeinstra, dit seizoen al vaker op dreef bokste de bal echter links het doel uit. Geen 3-4 dus maar even later wel 4-3. Na het laatste fluitsignaal brak er een feest los wat z’n weerga niet kent.

De gasten lieten zich van hun goede zijde zien en toonden zich sportieve verliezers. Wijkchef politie De Ronde Venen Ro Deira deed wat hij had beloofd. Bij winst zou hij zingen, en hoe. Dat is eens anders boeien dan we gewend zijn.

Kortom, wat een dag, wat een dag, Toppie!!!!!

Klik hier voor de hele krant digitaal (30MB).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Groene Venen / Paul Bosman

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kampioenskrant Argon Groene Venen

Zes minuten na het begin van de vooraf spraakmakende derby Argon IJsselmeervogels werd het stil aan de Mijdrechtse Hoofdweg. Dat wil zeggen het blauwe vak kreeg een enorme domper te verwerken toen de scheids wat makkelijk een vrije trap gaf en IJsselmeervogels op voorsprong kwam. Rood roerde zich wel en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: