001 -Family

Uitnodiging eerste StartersNetwerk Rabobank Veenstromen


Geplaatst op: 19 juni 2007
Het opbouwen van een netwerk is heel belangrijk voor een starter zoals u! Daarom start Rabobank Veenstromen met een StartersNetwerk. Bijeenkomsten die in het teken staan van een specifiek onderwerp. En na afloop ervaringen uitwisselen met andere starters tijdens de netwerkborrel.

StartersNetwerk Administratie en Fiscaliteiten
Deze eerste bijeenkomst staat in het teken van Administratie en Fiscaliteiten. Wilt u zelf uw administratie doen of besteedt u het uit. Wat moet er precies op uw facturen staan. En met welke fiscale zaken krijgt u te maken. Op een interactieve manier komen deze en nog vele andere vragen aan bod.

Woensdag 4 juli 2007
Kom naar ons StartersNetwerk op woensdag 4 juli. Samen met de heer Rob Idema van Idema Boekhouding en Belastingadvies bespreken we dit thema. Natuurlijk worden ook al uw vragen beantwoord. Programma

19.00 uur Ontvangst

19.30 uur Start informatief programma
21.00 uur Netwerkborrel

Wilt u deelnemen aan ons StartersNetwerk?
Stuur dan een e-mail naar communicatie@veenstromen.rabobank.nl met uw naam– en adresgegevens en meld u aan! Het StartersNetwerk vindt plaats op ons kantoor in Mijdrecht, Bozenhoven 93. Weet u nog een collega-starter? Neem hem of haar gezellig mee.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Rabobank Veenstromen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitnodiging eerste StartersNetwerk Rabobank Veenstromen

Het opbouwen van een netwerk is heel belangrijk voor een starter zoals u! Daarom start Rabobank Veenstromen met een StartersNetwerk. Bijeenkomsten die in het teken staan van een specifiek onderwerp. En na afloop ervaringen uitwisselen met andere starters tijdens de netwerkborrel.StartersNetwerk Administratie en FiscaliteitenDeze eerste bijeenkomst staat in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: