001 - Bader

Juni Beweegt nu al een succes!


Geplaatst op: 19 juni 2007
Op 4 juni is het project Juni Beweegt gestart met de activiteit Spel en sport circuit. Al meteen een goede start met 20 deelnemers! Ook kanovereniging De Ronde Venen kon op 14 enthousi-aste deelnemers rekenen.

Juni Beweegt is het programma voor 50-plussers om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende sporten. Het gemeentelijke sportproject is bestemd voor 50-plussers ter bevordering van de gezondheid en conditie. In totaal zijn bijna 100 inschrijvingen binnengekomen voor een instuif of cursus. Tijdens het project Juni Beweegt organiseren diverse sportaanbieders in de gemeente in totaal 4 cursussen en 12 instuiven.

Meedoen kan nog!
Wie bijvoorbeeld wil badmintonnen in de Phoenixhal of tafeltennissen in de Willestee kan nog gewoon meedoen. Opgeven is namelijk niet verplicht! Als u zeker wilt zijn van deelname, kunt u zich wel opge-ven. Kijk voor alle mogelijkheden en het volledige programma op www.sportinderondevenen.nl en doe mee!

30 minuten bewegen
De gemeente en Sportservice Midden Nederland willen ervoor zorgen dat meer 50-plussers in ge-meente De Ronde Venen gaan bewegen. Doelstelling in 2010 is dat ten minste 65% van de bevolking de Nederlandse Norm Gezond Bewegen haalt. Dit betekent 5 dagen per week minimaal 30 minuten bewegen. Dit kunnen huishoudelijke klusjes zijn zoals boodschappen doen, maar natuurlijk ook een sportieve activiteit. Met Juni Beweegt kunnen de 50-plussers daar al een start mee maken.

Informatie
Voor meer informatie over Juni Beweegt, of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Erik Leus, e-mail info@sportinderondevenen.nl of per telefoon 06 43 09 39 29.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Juni Beweegt nu al een succes!

Op 4 juni is het project Juni Beweegt gestart met de activiteit Spel en sport circuit. Al meteen een goede start met 20 deelnemers! Ook kanovereniging De Ronde Venen kon op 14 enthousi-aste deelnemers rekenen. Juni Beweegt is het programma voor 50-plussers om op een laagdrempelige manier kennis te maken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: