001 -Family

Koninklijke onderscheiding


Geplaatst op: 19 juni 2007
Op maandag 18 juni 2007 is de heer L.F. Wentink uit Waverveen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens het jubileumfeest in verband met 25 jaar Wentink Events heeft de uitreiking van de Koninklijke onderscheiding plaatsgevonden door burgemeester mevrouw drs. M. Burgman.

Reeds 25 jaar is de heer Wentink is directeur van Wentink Events, een toonaangevende onderneming in de entertainmentsector. Zijn betekenis voor de ontwikkeling van de evenementenbranche is groot. Hij heeft een succesvolle commerciële organisatie opgebouwd in de wereld van de evenementenorganisa-tie.

Vele mensen kregen de gelegenheid het vak bij hem te leren. Daarnaast leverde hij zijn belangeloze medewerking aan incidentele gala’s voor charitatieve doeleinden. Hoewel het winstoogmerk bij zijn on-derneming en bedrijfsactiviteiten voorop staat, kunnen de activiteiten worden aangemerkt als bijzondere verdiensten in de hoofdfunctie die de heer Wentink kwalificeren als iemand die anderen gestimuleerd heeft en werkzaamheden heeft verricht die voor de samenleving een bijzondere waarde hebben.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninklijke onderscheiding

Op maandag 18 juni 2007 is de heer L.F. Wentink uit Waverveen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens het jubileumfeest in verband met 25 jaar Wentink Events heeft de uitreiking van de Koninklijke onderscheiding plaatsgevonden door burgemeester mevrouw drs. M. Burgman. Reeds 25 jaar is de heer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: