001 -Family

28 juni: Themabijeenkomst Borstkanker


Geplaatst op: 18 juni 2007
Op donderdagavond 28 juni a.s. wordt in Regionaal Inloophuis ’t Anker een themabijeenkomst gehouden over Borstkanker. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de BorstkankerVereniging Nederland, de vereniging van borstkankerpatiënten.

Deze thema-avond is gratis toegankelijk voor iedereen die met borstkanker te maken heeft of heeft gehad. Voor de pauze wordt een inleiding gegeven voor de BorstkankerVereniging Nederland en na de pauze is er gelegenheid voor vragen. Aanvang 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). Locatie: Regionaal inloophuis ’t Anker (gevestigd in het AJOC gebouw) Windmolen 75, te Mijdrecht.

Over Inloophuis 't Anker
Regionaal Inloophuis ’t Anker wil mensen met kanker en hun naasten een open huis bieden, waar zij alleen of met anderen in een rustige sfeer kunnen ontspannen, contacten met lotgenoten kunnen hebben, informatie kunnen uitwisselen en aan activiteiten kunnen deelnemen. Regelmatig worden er ook thema-avonden georganiseerd. Elke dinsdag en donderdag kunt u terecht van 10-16 uur; in juli en augustus is 't Anker alleen op donderdag geopend.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

28 juni: Themabijeenkomst Borstkanker

Op donderdagavond 28 juni a.s. wordt in Regionaal Inloophuis ’t Anker een themabijeenkomst gehouden over Borstkanker. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de BorstkankerVereniging Nederland, de vereniging van borstkankerpatiënten. Deze thema-avond is gratis toegankelijk voor iedereen die met borstkanker te maken heeft of heeft gehad. Voor de pauze wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: