001 -Family

GVM’79 voor derde keer goud bij demowedstrijd op OKWN


Geplaatst op: 18 juni 2007
Beverwijk – Zoals elk jaar wordt tijdens de Open Kampioenschappen West Nederland (acrogym) ook een demowedstrijd georganiseerd. Alle verenigingen kunnen zich opgeven om met de gehele acro-groep een demonstratie te geven.

In deze groepsoefening is het de bedoeling dat je laat zien dat je goed samen kunt werken en dat je een originele en boeiende choreografie laat zien. De acrogymgroep van GVM’79 doet al een aantal jaar aan dit evenement mee, én met succes! Al 2 jaar op rij pakten zij de eerste plaats. Dit jaar was de demo geïnspireerd door de film “Aristo Cats” en alle gymnasten waren dan ook als schattige poesjes verkleed. Mede dankzij de hulp van een aantal moeders werd het geheel nog leuk met staarten en oren aangekleed.

Ook nieuw was dit jaar dat iedereen die aan wedstrijden meedoet dit jaar aan de demo mee kon doen. Op deze manier werd het echt een verenigingsdemo. Het publiek en de jury kon de oefening erg waarderen, mede dankzij de afwisseling van muziek en de snel wisselende choreografie. Ook werd er gelachen tijdens de kleine grapjes die in de demo verwerkt waren. Aan het eind van de avond was het nog spannend welke vereniging op de eerste plek zou eindigen, de andere demo waren ook erg goed geweest. De jury koos er uiteindelijk toch voor om de acro-CATS van GVM te laten winnen. Een uitzinnige menigte van gymnasten begon spontaan op de vloer te springen en te zingen.

Na de demowedstrijd was er de mogelijkheid om gezellig te blijven overnachten in de gymzaal, hier werd door de gymnasten van GVM ook veel gebruik van gemaakt, maar dan niet op te slapen. Tot diep in de nacht werd er flink gekletst. Zondag was het echter vroeg licht, om de volgende wedstrijd weer te laten beginnen. Het Open Kampioenschap West Nederland, is naast een demowedstrijd ook een ‘open’ acrogymwedstrijd.

De volgende teams van GVM deden mee en behaalden de volgende plaats. Demy en Eva, Shelly en Swetta in het E-junioren niveau een 1e en 2e plaats. Lisanne en Robyn in het E-senioren niveau een 22ste plek. Sanne, Mandy en Bibian, eindigden zoals het gehele jaar al op een 1ste plaats. Claudia en Kelly in het B-niveau heel knap op een 3e plaats. Frederike, Fleur en Sabine bij de drietallen in hetzelfde niveau een zevende plek. Lindsay viel in, wegens een gebroken pink van Tessa, in het jeugd leeftijdsgroep team van Danita en Ulijn. Omdat zij maar 1 oefening konden laten zien, eindigden zij als laatste. Imara, Daisy en Marleen kwamen uit in het A-niveau en behaalden 2x het zilver.

Esmée en Mariska lieten een prachtige oefening zien, die goed was voor een 3e plaats. Lorena en Claudia kwamen als gelegenheidsduo op een 9e plek, direct gevolgd door hun clubgenootjes Priscilla en Roos. Deze laatste twee konden wegens blessureleed nu pas voor de eerste keer laten zien wat ze in huis hadden. Een hele mooie oefening in het D-senioren niveau. In het C-niveau dames drietal kwamen Joëlla, Mariska en Florine op een mooie 4e plek en belandden Swetta, Melanie en Kim na een val op een vijfde plek.

Al met al een druk, maar reuzengezellig en geslaagd weekend. Volgende week vertrekt GVM met een aantal teams naar Landgraaf, voor de NK-ACRO weekend. Het weekend daarna heeft u de mogelijkheid om de demo te komen bekijken op onze onderlinge wedstrijd (30 juni, gymzaal de Willestee).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GVM’79 voor derde keer goud bij demowedstrijd op OKWN

Beverwijk – Zoals elk jaar wordt tijdens de Open Kampioenschappen West Nederland (acrogym) ook een demowedstrijd georganiseerd. Alle verenigingen kunnen zich opgeven om met de gehele acro-groep een demonstratie te geven. In deze groepsoefening is het de bedoeling dat je laat zien dat je goed samen kunt werken en dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: