001 - Bader

Unitas volleybal kiest ook voor hart en sport


Geplaatst op: 18 juni 2007
Ook volleybalvereniging UNITAS uit Mijdrecht heeft meegedaan aan de landelijke actie “Kies voor Hart en Sport”.

Kies voor Hart en Sport is een project van Sport in De Ronde Venen en heeft als doel kinderen (maar ook ouderen) bewust te maken van het goede effect van bewegen op het menselijk lichaam heeft, zowel fysiek als geestelijk. Volleybalvereniging UNITAS deed voor de tweede keer mee met met deze actie en met succes. Ruim 20 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisschool kwamen kennismaken met volleybal in de Mijdrechtse sporthal De Phoenix.

Verschillende jeugdtrainers hadden zich bereid verklaard de introductielessen te geven en deden dat met volle overgave. Zo leerden ze de kinderen snel en eenvoudig de basiselementen van het volleyballen en vooral het plezier, dat je kunt beleven aan deze teamsport. In alle trainingen leert de jeugd namelijk, dat winnen niet centraal staat, maar dat zij nooit verliezers zijn als je je uiterste best doet. De actie werd op maandag 11 juni – feestelijk afgesloten met een Mini-minitoernooi, waarbij ook het eigen mini’s-team van UNITAS (die als derde team van UNITAS dit seizoen kampioen werden) van de partij was. En ook de ouders lieten zich niet onbetuigd. Met een certificaat, een kadootje en iets lekkers ging iedereen tevreden naar huis.

Ook meedoen?
Heb je het gemist? Geen probleem. Kom volgend seizoen gewoon drie keer meetrainen. Gratis en zonder enige verplichting. Op maandag vanaf 18.30 uur traint de jeugd, vanaf 20.00 uur de volwassenen en op dinsdag de recreanten. Kom vanaf half september gewoon eens langs op één van de avonden en ontdek de mogelijkheden bij volleybalvereniging UNITAS in Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom.

Kijk ook eens op onze site: www.unitas-mijdrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Unitas volleybal kiest ook voor hart en sport

Ook volleybalvereniging UNITAS uit Mijdrecht heeft meegedaan aan de landelijke actie “Kies voor Hart en Sport”. Kies voor Hart en Sport is een project van Sport in De Ronde Venen en heeft als doel kinderen (maar ook ouderen) bewust te maken van het goede effect van bewegen op het menselijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: