001 -Family

Gemeente Uithoorn doet handreiking naar Qui Vive


Geplaatst op: 18 juni 2007
Donderdag 14 juni jl. hebben de wethouders en de gemeenteraad van Uithoorn UNANIEM besloten Qui Vive te ondersteunen bij haar verdere groei, door een flinke bijdrage te leveren aan de uitbreiding en de verbetering van de huidige velden van Qui Vive.

Allereerst wordt er zeer binnenkort aangevangen met de aanleg van het nieuwe veld 4. Dit wordt een zandingestrooid veld, bedoeld voor de breedtesport (dus voor de jeugd, recreanten, seniorenteams enz.). Dit veld 4 wordt volledig gesubsidieerd door de gemeente. Daarnaast staat op korte termijn de vervanging van de toplaag van veld 1 op het programma.

De handreiking van de gemeente is voor Qui Vive erg belangrijk. De club is in de afgelopen jaren enorm gegroeid naar inmiddels bijna 1000 leden, en het huidig aantal velden is ontoereikend om alle spelers voldoende speelmogelijkheden te kunnen bieden. Door dit nieuwe veld is dit probleem van de baan. Voorts kan de club door deze nieuwe velden nog verder groeien, zowel aan de senioren- en recreanten- als aan de jeugdkant.

Het bestuur van Qui Vive wil de wethouders, de raadsleden en de politieke partijen van Uithoorn dan ook hartelijk danken voor de inspanning in de afgelopen periode en voor het UNANIEME besluit, uniek in de geschiedenis van Uithoorn. Ook chapeau aan de bestuurleden van Qui Vive voor deze zorgvuldig ingezette lobby en insteek.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente Uithoorn doet handreiking naar Qui Vive

Donderdag 14 juni jl. hebben de wethouders en de gemeenteraad van Uithoorn UNANIEM besloten Qui Vive te ondersteunen bij haar verdere groei, door een flinke bijdrage te leveren aan de uitbreiding en de verbetering van de huidige velden van Qui Vive. Allereerst wordt er zeer binnenkort aangevangen met de aanleg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: