001 - Bader

Weergoden speelden mee met het Straattheaterfestival


Geplaatst op: 17 juni 2007

Wat was het weer een bruisende en gezellige sfeer in het dorpscentrum van Mijdrecht op 16 juni. Na een flinke bui om half elf was het bij de opening om 11:00 uur kil maar droog. De weergoden hadden het goed met het festival voor: het klaarde op en het werd zonnig en stralend weer waarin vele duizenden mensen uit De Ronde Venen en soms verre omgeving weer van de vele en verschillende optredens van de tientallen artiestengroepen genoten.

De organisatie kijkt terug op weer een fantastisch festival met veel vertier in de straat en mooie optredens, en heel veel vrolijke en stralende bezoekers die volop meededen en genoten. Veel artiesten uitten hun hoge waardering voor de gezelligheid en spontaniteit die de bezoekers van het festival meebrachten. Een aantal buitenlandse artiesten spraken zelfs over een indrukwekkende en unieke sfeer.

Een half uur voor het einde doofde een fikse onweersbui de vlam van het festival. Twee optredens werden daardoor afgebroken en de swingende finale door de Fort Night Swing Band viel helaas in het water. U kunt het festival nog eens doorbladeren aan de hand van de serie foto’s op deze site.

Dank aan alle bezoekers, artiesten, de lokale en regionale media en sponsors. We hopen u de zaterdag voor Vaderdag, 14 juni 2008. allemaal weer te zien op het 16e Straattheaterfestival De Ronde Venen.

Klik hier voor alle foto's.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Straattheaterdrv.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weergoden speelden mee met het Straattheaterfestival

Wat was het weer een bruisende en gezellige sfeer in het dorpscentrum van Mijdrecht op 16 juni. Na een flinke bui om half elf was het bij de opening om 11:00 uur kil maar droog. De weergoden hadden het goed met het festival voor: het klaarde op en het werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: