001 -Family

Kidnapping was erotisch spel in Vinkeveen


Geplaatst op: 17 juni 2007
Vinkeveen - Op vrijdagavond bleek een vermeende kidnapping, een spel te zijn.

Omstreeks 21.25 uur kreeg de politie de melding dat op de carpoolplaats aan de Groenlandsekade een man was gekidnapt. Getuigen hadden gezien dat een man door een vrouw werd vastgebonden en dat zijn ogen met tape werden dichtgeplakt. De man  werd vervolgens zonder broek de kofferbak van een auto gelegd en de auto reed weg. Er bleef op de carpoolstrook een auto achter met daarin o.a een rol tape.

Door de getuigen werd alarm geslagen en veel politieagenten keken uit naar de weggereden auto. De omgeving van de carpoolstrook werd afgezet voor uitgebreid sporenonderzoek.

Intussen werd de eigenaar van de auto getraceerd in Amsterdam. Daar aangekomen kwamen de agenten er achter dat het hier naar hun zeggen om een erotisch spel zou gaan.

De politie zal de gemaakte kosten verhalen op de “spelers”.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kidnapping was erotisch spel in Vinkeveen

Vinkeveen - Op vrijdagavond bleek een vermeende kidnapping, een spel te zijn. Omstreeks 21.25 uur kreeg de politie de melding dat op de carpoolplaats aan de Groenlandsekade een man was gekidnapt. Getuigen hadden gezien dat een man door een vrouw werd vastgebonden en dat zijn ogen met tape werden dichtgeplakt. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: