001 - Bader

Geslaagde Haringparty in Mijdrecht


Geplaatst op: 15 juni 2007
Mijdrecht-Wilnis - Voor de zesde achtereenvolgende keer heeft in Mijdrecht de traditionele Haringparty plaatsgevonden. Ruim 70 liefhebbers van de 'Hollandse Nieuwe' kwamen donderdag 14 juni naar restaurant Rendez-Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht om de maatjes van Smit Volendammer Visdelicatessen te proeven. De aanwezigen waren erg te spreken over de kwaliteit van de Hollandse Nieuwe, die zowel mét als zonder uitjes of zuur hun weg naar de Mijdrechtse kelen wisten te vinden.

Haring happen voor een goed doel
De jaarlijkse Haringparty is een initiatief van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis, die met de opbrengst van de Haringparty een internationaal project steunt om blindheid in de wereld terug te dringen: Sight First. Door te komen haringhappen steunde men dus tegelijk een goed doel. Na afloop van het evenement kon een cheque van € 1.500 worden overhandigd aan de projectcoördinator van Nederland.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde Haringparty in Mijdrecht

Mijdrecht-Wilnis - Voor de zesde achtereenvolgende keer heeft in Mijdrecht de traditionele Haringparty plaatsgevonden. Ruim 70 liefhebbers van de 'Hollandse Nieuwe' kwamen donderdag 14 juni naar restaurant Rendez-Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht om de maatjes van Smit Volendammer Visdelicatessen te proeven. De aanwezigen waren erg te spreken over de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: