001 -Family

Auto op z'n kant TV Studio's Aalsmeer


Geplaatst op: 13 juni 2007
Aalsmeer - Woensdagavond rond 19.15 uur kreeg de politie van Aalsmeer en de ambulancedienst een melding over een ongeval op de van Cleeffkade in Aalsmeer.

Het ambulancepersoneel en de politie kwamen vrijwel tegelijk aan. De personen waren inmiddels al uit de auto. Het ambulancepersoneel boog zich over de patiënt, terwijl de politie zorgde voor een afzetting. Nadat het ambulancepersoneel de patiënt nagekeken had bleek het niet nodig te zijn om mee te gaan naar het ziekenhuis.

Het ongeval was mogelijk gebeurd doordat het voertuig die bij de TV studio’s vandaan kwam de aankomende auto over het hoofd heeft gezien. Deze auto raakte een betonnen paaltje en kwam op zijn zijkant te recht.

Het bergingsbedrijf heeft de auto geborgen en de veroorzaker kon zijn weg weer vervolgen.

Foto's: Edwin van Willegen & Jeroen van Seben

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto op z'n kant TV Studio's Aalsmeer

Aalsmeer - Woensdagavond rond 19.15 uur kreeg de politie van Aalsmeer en de ambulancedienst een melding over een ongeval op de van Cleeffkade in Aalsmeer. Het ambulancepersoneel en de politie kwamen vrijwel tegelijk aan. De personen waren inmiddels al uit de auto. Het ambulancepersoneel boog zich over de patiënt, terwijl … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: