001 -Family

Inschrijven voor Corsobraderie Aalsmeer


Geplaatst op: 13 juni 2007
Traditiegetrouw vindt op de eerste zaterdag van september de Corsobraderie plaats in Aalsmeer.

Op zaterdag 1 september staan er van 09.00 tot 17.00 uur veel verschillende kramen in Aalsmeer Centrum. Inschrijven voor de braderie is nu mogelijk.

Op de Corsobraderie is het aanbod zeer divers. De kramen zijn niet alleen van winkeliers en standhouders, maar ook van verschillende verenigingen en andere organisaties. Daarnaast is op verschillende plaatsen in het Dorp muziek te horen en is het mogelijk op een hapje of drankje te nuttigen. Een ideale gelegenheid om uw product, bedrijf of vereniging onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

De Corsobraderie wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum. Er hebben zich al heel wat winkeliers en standhouders ingeschreven, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Inschrijven voor de Corsobraderie is nog mogelijk tot 15 augustus, via www.naturalsolutions.nu. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op deze website, of bij Theo van der Hoek: 06-15303433.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Aalsmeercentrum.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijven voor Corsobraderie Aalsmeer

Traditiegetrouw vindt op de eerste zaterdag van september de Corsobraderie plaats in Aalsmeer. Op zaterdag 1 september staan er van 09.00 tot 17.00 uur veel verschillende kramen in Aalsmeer Centrum. Inschrijven voor de braderie is nu mogelijk. Op de Corsobraderie is het aanbod zeer divers. De kramen zijn niet alleen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: