001 -Family

Wethouder Nijmeijer ontvangt eerste exemplaar Aalsmeer Centrum magazine


Geplaatst op: 13 juni 2007
Wethouder Berry Nijmeijer van Economische Zaken heeft afgelopen woensdag het eerste exemplaar van het Aalsmeer Centrum magazine in ontvangst genomen. Hij kreeg dit uitgereikt van Ed Kriek, voorzitter van Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum (WVAC).

Het magazine is een initiatief van de winkeliersvereniging en Total Copy Service. In het blad, dat huis-aan-huis wordt verspreid, staat volop informatie over het winkelgebied in het Dorp. Er zijn artikelen over de evenementen, over verborgen plekjes in het centrum en interviewtjes met winkeliers. Ook staat er een leuke plattegrond in het magazine, getekend door Coq Scheltens en voorzien van informatieblokjes over een aantal bezienswaardigheden.
Het eerste exemplaar van het blad is symbolisch aan wethouder Nijmeijer uitgereikt. Dit mede om te onderstrepen dat ontwikkeling van Aalsmeer Centrum die in gang is gezet de komende jaren nog een goede samenwerking tussen de gemeente en de WVAC vereist. Meer informatie: www.aalsmeercentrum.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Nijmeijer ontvangt eerste exemplaar Aalsmeer Centrum magazine

Wethouder Berry Nijmeijer van Economische Zaken heeft afgelopen woensdag het eerste exemplaar van het Aalsmeer Centrum magazine in ontvangst genomen. Hij kreeg dit uitgereikt van Ed Kriek, voorzitter van Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum (WVAC). Het magazine is een initiatief van de winkeliersvereniging en Total Copy Service. In het blad, dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: