001 - Bader

Succesvol Assuline Turfstekers toernooi


Geplaatst op: 12 juni 2007
Op zondag 10 juni organiseerde volleybal vereniging Atalante het 19e ASSULINE turfstekerstoernooi. De weermannen- en vrouwen voorspelden van alles, maar uiteindelijk werd het uitstekend buitensportweer.

Het buitentoernooi vond plaats onder windstil en regelmatig zonnig weer. Ideale condities dus voor de teams die vanuit de hele regio naar Vinkeveen kwamen. Ten opzichte van voorgaande jaren werd het deelnemersrecord gebroken. Nog niet eerder schreven zich 32 teams in voor dit toernooi. Het turfstekertoernooi groeit dus nog steeds in populariteit. Gelukkig voor al deze mensen had de organisatie een mooie locatie gevonden: het scouting terrein in Vinkeveen. De normaal gebruikte korfbalvelden bij de Vinken mochten niet betreden worden om het gras rust te geven voor onderhoud.

Dankzij medewerking van de gemeente en de scouting kon op het laatste moment toch nog van het scoutingveld gebruik worden gemaakt. Helaas ontbreken daar bar faciliteiten zodat de organisatie nu ook nog een drankje en een hapje voor de volleyballers moest regelen. Dankzij de hulp van vele Atalante leden is dat echter goed gelukt. En dankzij het goede weer werd er ook heel wat gedronken om het vochtverlies te compenseren. Er werd weer gespeeld op 2 nivo’s en er was een 3-tegen-3 competitie voor die-hard volleyballers. De organisatie was zeer tevreden over de sportiviteit van de teams. Uiteindelijk waren de winnaars bij de recreanten ‘Springbok de Hoef”, bij de super recreanten "melden bij de wedstrijdleiding" en bij 3-tegen-3 “Erik’s gracieus geheel”.

De winnaars ontvingen een wisselbeker, mogelijk gemaakt door hoofdsponsors Assuline en van der Hoogt hoveniers. Het 20e Assuline turfstekerstoernooi staat inmiddels in de planning.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvol Assuline Turfstekers toernooi

Op zondag 10 juni organiseerde volleybal vereniging Atalante het 19e ASSULINE turfstekerstoernooi. De weermannen- en vrouwen voorspelden van alles, maar uiteindelijk werd het uitstekend buitensportweer. Het buitentoernooi vond plaats onder windstil en regelmatig zonnig weer. Ideale condities dus voor de teams die vanuit de hele regio naar Vinkeveen kwamen. Ten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: