001 -Family

Eliboe groep start met nieuwe groep


Geplaatst op: 12 juni 2007
Na de zomervakantie start het Eliboe Vendel, ladies only! "Wat is dat, een Vendel?" Een Vendel, zijn scouts uitsluitend bestaande uit meisjes in de leeftijd van 10-14 jaar. "Maar waarom een Vendel?"

De Eliboegroep wordt steeds groter en overal komen nieuwe onderdelen bij (de welpen bijvoorbeeld), en om iedereen een plekje te geven komt er ook een nieuw onderdeel naast de Scouts. "En waarom dan alleen meisjes?" Vraag je nou waarom alleen meisjes???? Dat is toch duidelijk!! Wij meisjes vinden momenteel heel andere dingen leuk dan de jongens, en nu kunnen we alleen maar dingen doen die WIJ leuk vinden. Zie je de jongens al een opkomst Beautysalon spelen? ;) Verder blijven we gewoon de dingen doen die je bij de Scouts doet. We doen gewoon mee aan de RSW( reginale scout wedstrijden), waar een meiden ploeg van Eliboe dit jaar derde is geworden, en hierbij veel jongens teams het nakijken gaf. Verder zijn het gewoon pionieren, Barre tocht lopen, op kamp gaan enzovoorts. Alleen doen we tussendoor iets meer meidendingen."Op welke dag draaien ze?" Het Vendel draait op zaterdagmorgen van 10.00 - 12.30 uur. "Wie wordt mijn leiding?" Wij!! Tanja van der Linden en Jessica Kooijman zullen je nieuwe leiding worden. En we hebben er ontzettend veel zin in! Wij kunnen in elk geval niet wachten.

Ik ben een schakel in de gulden liefdeketen die de hele wereld omvat en ik moet mijn schakel glanzend en sterk houden ... VETOZI I (o;:vendel tot ziensl I)

Dus, VETOZ!!

Meld je aan, voor meer informatie www.eliboe.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eliboe groep start met nieuwe groep

Na de zomervakantie start het Eliboe Vendel, ladies only! "Wat is dat, een Vendel?" Een Vendel, zijn scouts uitsluitend bestaande uit meisjes in de leeftijd van 10-14 jaar. "Maar waarom een Vendel?" De Eliboegroep wordt steeds groter en overal komen nieuwe onderdelen bij (de welpen bijvoorbeeld), en om iedereen een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: