001 -Family

Niet extra veel overlast noodweer in Uithoorn


Geplaatst op: 11 juni 2007
Uithoorn - Het noodweer, dat vrijdag over Nederland trok, heeft in Uithoorn niet tot extra overlast gezorgd. Omdat het KNMI een weeralarm had afgegeven was de brandweerkazerne uit voorzorg enige uren bezet. Om 21.00 uur werd het alarm ingetrokken. Net toen het brandweerpersoneel aanstalten maakte om naar huis te gaan, werd een geval van wateroverlast gemeld in de Coudenhoveflat. Ter plaatse constateerde de brandweer, in de zogenoemde hydrofoorruimte, dat een waterkraan niet goed was dichtgedraaid. Dit zorgde voor waterschade in een ondergelegen woning.

Net toen de kraan was dichtgedraaid, volgde een nieuwe melding. Op de Bertram in de gemeente dreigde een dikke tak van een boom door het heftige weer naar beneden te komen. Voor de brandweer was er niet bij te komen. Ook niet met een hoogwerker. Besloten werd om de plek rondom de boom met lint af te zetten. De gemeente die op de hoogte is gesteld, zal met specialisten de zaak verder afhandelen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Niet extra veel overlast noodweer in Uithoorn

Uithoorn - Het noodweer, dat vrijdag over Nederland trok, heeft in Uithoorn niet tot extra overlast gezorgd. Omdat het KNMI een weeralarm had afgegeven was de brandweerkazerne uit voorzorg enige uren bezet. Om 21.00 uur werd het alarm ingetrokken. Net toen het brandweerpersoneel aanstalten maakte om naar huis te gaan, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: