001 -Family

RKDES 75 jaar, een feest voor iedereen !


Geplaatst op: 10 juni 2007
Kudelstaart – Op 1 september 2007 bestaat sportvereniging RKDES 75 jaar. Dit heugelijke feit gaat gevierd worden in een feestweek die begint op donderdag 16 augustus en eindigt op zaterdag 25 augustus. Het klinkt nog ver weg, maar omdat een sportvereniging als RKDES te maken heeft met een lange zomerstop is de kaartverkoop voor deze feestweek inmiddels van start gegaan.

Programma
Al maanden is de organisatie, o.l.v. Gert Ubink, bezig een gevarieerd programma in elkaar te zetten, want de feestweek is bedoeld voor iedereen, leden en niet-leden, van jong tot oud.

Zo zullen er naast voetbaltoernooien, een handbalclinic en een jeugddag ook een oecumenische dienst, een klaverjasavond, darten, kienen, een ouderenmiddag en een disco worden georganiseerd.

Bekende artiesten
Na op donderdag- en vrijdagavond van start te zijn gegaan met (zaal)voetbaltoernooien opent de feesttent zaterdag 18 augustus om 19.30 uur voor het eerst zijn deuren voor het Bier- en wijnfeest. De oktoberfeesten in München zijn ongeveer het idee voor deze avond. DJ en zanger Peter Marnier zal volledig meegaan in het thema van de avond en niemand minder dan Dennie Christian, bekend van zijn schlagerfestivals, zal ook een optreden verzorgen.

Zondag 19 augustus is een drukke dag met een oecumenische dienst, de receptie, een handbalclinic en voetbaltoernooien voor de A-junioren en 1e elftallen. Daarnaast zal een DJ een feestmiddag verzorgen. Maandag 20 tot en met donderdag 23 augustus staan er respectievelijk klaverjassen, darten, de jeugddag en kienen op het programma.

Op vrijdag 24 augustus om 14.00 uur start de ouderenmiddag. Nadat iedereen voorzien is van een bakje koffie en een plakje cake zal Wieteke van Dort haar opwachting maken.

Voor de pauze zal Wieteke van Dort liedjes zingen uit haar gelijknamige bundel "Kun je nog zingen, zing dan mee". Na de pauze zal Wieteke terug keren in haar creatie als "Tante Lien" en zal zij liedjes als "Sarina" ten gehore brengen in haar verdere vrolijke conference.

De ouderenmiddag zal tot ongeveer 18.00 uur duren.

Vrijdagavond vanaf 20.30 uur is de oudere jeugd aan de beurt en zal Radio 538 een discoshow verzorgen. Welke bekende DJ er naar Kudelstaart komt is nog niet bekend.

De Afsluitende feestavond op zaterdag 25 augustus vanaf 21.00 uur beloofd een waar spektakelstuk te worden. Naast de band Showtime, afkomstig uit België, die de hele avond zal spelen zijn er optredens van New Timeless, hun debuutsingle “Where is the love that used to know” haalde een aantal jaren geleden de top 10 van de vaderlandse hitlijsten, meidengroep Live-Only en als klap op de vuurpijl Wolter Kroes, die al drie jaar achter elkaar het Rotterdamse AHOY weet vol te krijgen !!

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop in ’t Bloemenwinkeltje van Joop en Ria van Leeuwen op het winkelcentrum Kudelstaart.

De kosten voor de kaarten bedragen 10 euro voor het Bier- en wijnfeest, 5 euro voor de Ouderenmiddag, 10 euro voor Disco Radio 538 en 15 euro voor de Afsluitende feestavond. Een passe-partout voor de feestweek bedraagt 30 euro, maar is slechts beperkt verkrijgbaar.

Meer informatie over de feestweek van RKDES kunt u vinden op: www.rkdes.nl/feestweek

RKDES 75 jaar, een feest voor iedereen !

Het team van 0297-online.nl zal aanwezig zijn tijdens de feestweek om foto's te maken van de feestavonden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

RKDES 75 jaar, een feest voor iedereen !

Kudelstaart – Op 1 september 2007 bestaat sportvereniging RKDES 75 jaar. Dit heugelijke feit gaat gevierd worden in een feestweek die begint op donderdag 16 augustus en eindigt op zaterdag 25 augustus. Het klinkt nog ver weg, maar omdat een sportvereniging als RKDES te maken heeft met een lange zomerstop … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: