001 - Bader

Meisjes van badmintonvereniging Kwinkslag doen het goed


Geplaatst op: 10 juni 2007
De trainer en de jeugdcommissie van badmintonvereniging Kwinkslag wilden wel eens weten hoe het met het niveau van de jeugd is gesteld. Om hier achter te komen is er een interne competitie gespeeld. Vier weken achter elkaar is er op donderdag avond flink gestreden om de mooie prijzen.

De jongens en de meisjes waren op leeftijd en op niveau in twee categorieën ingedeeld. Elke deelnemer speelde minimaal drie wedstrijdjes van tien minuten. De beste resultaten werden bij elkaar op geteld en na enig rekenwerk bleek dat de meisjes beter scoorde dan de jongens.

Dit tot tevredenheid van de leiding en wil dit volgend jaar zeker herhalen. Hieronder volgt de uitslag Meisjes: eerste werd Lindsey die haar oudere zus Melissa Roeleveld voor bleef en derde werd Kelly Berkelaar.

Jongens: eerste bij de oudere jongens Remko van Vliet. Tweede is geworden Tim Vreeburg Bij de jongste jongens: eerste Tijs Oldenburger ,tweede Tim verbrugge en derde op een punt Nick Alders

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meisjes van badmintonvereniging Kwinkslag doen het goed

De trainer en de jeugdcommissie van badmintonvereniging Kwinkslag wilden wel eens weten hoe het met het niveau van de jeugd is gesteld. Om hier achter te komen is er een interne competitie gespeeld. Vier weken achter elkaar is er op donderdag avond flink gestreden om de mooie prijzen. De jongens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: