001 -Family

Avontuurlijke GPS-speurtocht voor de jeugd


Geplaatst op: 10 juni 2007
Ben je acht jaar of ouder en houd je wel van een beetje avontuur in de natuur? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Op woensdagmiddag 27 juni organiseert NME-centrum De Woudreus een avontuurlijke speurtocht voor kinderen vanaf 8 jaar in Mijdrecht. Niet zomaar een speurtocht, maar een speurtocht waarbij satellieten je de weg wijzen. Hiervoor gebruik je een GPS-ontvanger. De activiteit is geschikt voor groepjes van 3 à 4 kinderen onder begeleiding van een volwassene. Ideaal voor een verjaardagspartijtje! Er kunnen maximaal 10 groepjes meedoen. De activiteit is gratis. Wel is legitimatie en een borg van € 20,= verplicht. En je moet je van te voren aanmelden. Voor meer informatie en opgave kan je bellen naar (0297) 273692 of een e-mail sturen naar woudreus@milieudienstnwu.nl.

De speurtocht start en eindigt in het parkje naast dorpshuis De Meyert aan Dr. J. van der Haarlaan in Mijdrecht. Tussen half 2 en 2 uur vertrekken de groepjes een paar minuten na elkaar. De activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Bij terugkomst is er wat lekkers en een verrassing voor de goede speurders.

De GPS-ontvangers zijn ook te huur bij De Woudreus voor € 10,= per dag, incl. een fiets- of wandelroute op maat. Voor meer informatie en reservering kunt u terecht bij De Woudreus.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Avontuurlijke GPS-speurtocht voor de jeugd

Ben je acht jaar of ouder en houd je wel van een beetje avontuur in de natuur? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Op woensdagmiddag 27 juni organiseert NME-centrum De Woudreus een avontuurlijke speurtocht voor kinderen vanaf 8 jaar in Mijdrecht. Niet zomaar een speurtocht, maar een speurtocht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: