001 - Bader

Speeddaten om een nieuwe werk of stageplek


Geplaatst op: 10 juni 2007
Op 11 juni biedt de Jongerenraad van Rabobank Veenstromen Jongeren uit de Ronde Venen en Kockengen de mogelijkheid mee te doen aan een Speeddate-sessie met bedrijven uit deze omgeving. Tijdens deze sessies kun ze kennismaken met de bedrijven en gezamenlijk ontdekken of een match op het gebied van een stage of baan te maken is.

Veel studenten zijn opzoek naar stages of een leuke starterfunctie. De lokale bedrijven worden hierbij vaak vergeten, terwijl er toch zeer veel interessante bedrijven in de Ronde Venen en Kockengen te vinden zijn.

De Jongerenraad van Rabobank hoopt met deze avond de jongeren een stage of starterfunctie te kunnen helpen bij een bedrijf op fietsafstand, want wie vind het nou echt leuk om elke dag met de bus en metro naar de stad te moeten gaan?

Iedere student of afgestudeerde tussen de 18 en 30 en woonachtig in De Ronde Venen of Kockengen kan zich voor dit evenement aanmelden en gratis deelnemen!

Programma overzicht
19.30 – 20.00 Ontvangst Speeddaten Rabobank kantoor Bozenhoven
20.00 – 21.30 Speeddaten
21.30 – 22.00 Borrel

www.rabospeeddaten.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Rabobank Veenstromen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speeddaten om een nieuwe werk of stageplek

Op 11 juni biedt de Jongerenraad van Rabobank Veenstromen Jongeren uit de Ronde Venen en Kockengen de mogelijkheid mee te doen aan een Speeddate-sessie met bedrijven uit deze omgeving. Tijdens deze sessies kun ze kennismaken met de bedrijven en gezamenlijk ontdekken of een match op het gebied van een stage … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: