001 - Bader

Gaslek zorgt voor overlast op Baambrugse Zuwe Vinkeveen


Geplaatst op: 9 juni 2007
Vinkeveen - Zaterdagmorgen omstreeks 10.00 uur kwam er bij de brandweer een melding binnen van een gaslekkage aan de Baambrugse Zuwe.

Grondmedewerkers waren de sloot aan het uitbaggeren en hadden een gasleiding geraakt. Deze hoorde hier niet te lopen volgens hen. De brandweer ging direct gasmetingen doen en leverde in eerste instantie geen gevaar op. Omstreeks 11.00 uur werd er een gasconcentratie gemeten van 100%, wat wel gevaar opleverd. De weg werd direct afgesloten voor al het verkeer.

Op dat moment arriveerde ook de medewerkers van Eneco die de leiding hadden afgesloten. De herstelwerkzaamheden kunnen nog enige tijd duren. Hoe lang de Zuwe afgesloten blijft is onbekend.

Klik hier voor een filmpje van de brandweer die uitrukte.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gaslek zorgt voor overlast op Baambrugse Zuwe Vinkeveen

Vinkeveen - Zaterdagmorgen omstreeks 10.00 uur kwam er bij de brandweer een melding binnen van een gaslekkage aan de Baambrugse Zuwe.Grondmedewerkers waren de sloot aan het uitbaggeren en hadden een gasleiding geraakt. Deze hoorde hier niet te lopen volgens hen. De brandweer ging direct gasmetingen doen en leverde in eerste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: