001 -Family

4 Gewonden bij ongeval A2 Vinkeveen


Geplaatst op: 9 juni 2007
Vinkeveen - Vrijdag 8 juni omstreeks 15.40 uur vond er een ernstig verkeersongeval plaats aan de Rijksweg A2 ter hoogte van Breukelen.

De auto is door nog onbekende oorzaak met de linkerzijde tegen de middenvangrail gekomen, waarna de bestuurder vermoedelijk een correctie naar rechts heeft willen maken. Getuige meldde dat de auto tijdens de manoeuvre over de kop is geslagen.

De bestuurder van de auto (leeftijd onbekend) lag zwaar gewond op de achterbank. Zijn 10-jarige kind werd tijdens het ongeval uit de auto geslingerd en was ook ernstig verwond. Beiden zijn met spoed overgebracht naar het AMC. De peuter, die voorin de auto in de kinderstoel zat, raakte gelukkig niet gewond. Ook de moeder was bij het ter plaatse komen van de politie al uit de auto bij haar kind.

Klik hier voor een filmpje.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Zie ook verslag in AD Groene Hart, klik hier (of kijk in de zaterdageditie van AD Groene Hart Woerden).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

4 Gewonden bij ongeval A2 Vinkeveen

Vinkeveen - Vrijdag 8 juni omstreeks 15.40 uur vond er een ernstig verkeersongeval plaats aan de Rijksweg A2 ter hoogte van Breukelen.De auto is door nog onbekende oorzaak met de linkerzijde tegen de middenvangrail gekomen, waarna de bestuurder vermoedelijk een correctie naar rechts heeft willen maken. Getuige meldde dat de auto … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: