001 -Family

Twee licht gewonden bij brand in Aalsmeer


Geplaatst op: 8 juni 2007
Aalsmeer - Rond de van 14.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een nacontrole op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer.

Het adres bleek niet helemaal te kloppen en daarom moest de brandweer zoeken naar het juiste adres. Het bleek te zijn op het bouwterrein in de nieuwbouwwijk.

Na werkzaamheden was door onbekende oorzaak een klein deel van het plafond in de brand gevlogen. Het was geblust door het werkende personeel daar, maar zij wisten nog niet zeker of het uit was. De brandweer heeft nog met een straal hoge druk een kleine brand geblust. Met een warmtebeeldcamera is er nog gecontroleerd.

Bij de brand vielen twee licht gewonden. Beide hadden lichte brandwonden opgelopen. Na controle door het ambulance personeel konden de mannen weer verder gaan. Mogelijk wordt er een onderzoek in gesteld door de arbodienst.

Foto's: Edwin van Willegen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee licht gewonden bij brand in Aalsmeer

Aalsmeer - Rond de van 14.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een nacontrole op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer. Het adres bleek niet helemaal te kloppen en daarom moest de brandweer zoeken naar het juiste adres. Het bleek te zijn op het bouwterrein in de nieuwbouwwijk. Na werkzaamheden was door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: