001 -Family

Jeugddienst in de Wegwijzer


Geplaatst op: 7 juni 2007
Mijdrecht - De Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, houdt zondag 10 juni een jeugddienst. De middagdienst die om 17 uur begint zal helemaal gericht zijn op de jeugd vanaf 12 jaar, ook voor jeugd die niet (meer) gewend is om naar de kerk te gaan. En vrienden of vriendinnen mogen natuurlijk ook komen.

De Christelijke Gereformeerde Jongeren Organisatie(CGJO) werkt ieder jaar een thema uit. Dit jaar is het thema 'Connect'. Het vierde subthema 'Een beetje vreemd, maar wel lekker!' zal in de middagdienst behandeld worden.

Soms kan iemand zichzelf een vreemdeling op aarde voelen en niet begrepen door anderen. Toch heeft God ook jou in deze wereld geplaatst en wil Hij Zijn liefde aan jou geven. Als Christen wil je God eren en Zijn liefde doorgeven. Hoe ga je daar mee om? Hoe houd je stand? Wat vraagt God van jou?

Zomaar een aantal vragen waar dominee Weststrate dit keer bij stil wil staan, en verder zal uitleggen.

In deze jeugddienst zullen er ook jongelui zijn, die bij de het samen zingen van psalmen en geestelijke liederen verschillende muziekinstrumenten zullen bespelen.

Na de dienst is er koffie of thee in verenigingsgebouw ‘’t Kruispunt’. Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de dienst.

Zie voor meer info ook de ‘Nieuws’-rubriek op www.CGKMijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugddienst in de Wegwijzer

Mijdrecht - De Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, houdt zondag 10 juni een jeugddienst. De middagdienst die om 17 uur begint zal helemaal gericht zijn op de jeugd vanaf 12 jaar, ook voor jeugd die niet (meer) gewend is om naar de kerk te gaan. En vrienden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: