001 - Bader

Rick FM neemt afscheid van BZN


Geplaatst op: 7 juni 2007
Na ruim veertig jaar geeft Nederlands populairste popgroep aller tijden op 15 en 16 juni afscheidsconcerten in Ahoy’ in Rotterdam. Rickfm, de lokale omroep voor Uithoorn en De Kwakel, draait al sinds z’n oprichting in 1981 veel muziek van deze Volendamse band. Daarom nemen ook wij op 15 en 16 juni afscheid van BZN. De band die met 86 liedjes in de Top 40 heeft gestaan, een aantal dat geen enkele groep heeft overtroffen.

Op Vrijdagavond 15 juni tusen 7 en 8 heeft het programma met alleen maar Nederpop, Binnenlandse Zaken, een BZN special. Interview met zanger Jan Keijzer en natuurlijk de muziek van de Volendamse band.

Op Zaterdag 16 juni hoor je elk uur een hit van de groep die bekend staat om z’n palingsound. En om 5 uur ’s middags sluiten we de BZN-dag af met de radiodocumentaire THE BZN STORY. Het verhaal van de groep vertelt aan de hand van interviews uit de jaren 70, 80, 90 en 2000.

Een afscheid zoals ze verdienen. BZN op Rickfm vrijdag 15 en zaterdag 16 juni aanstaande.

Rick FM is stereo te ontvangen via de kabel op 99.0 FM, in de ether op 106.3 FM, via het digitale tv-signaal en via de computer op www.rickfm.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rick FM neemt afscheid van BZN

Na ruim veertig jaar geeft Nederlands populairste popgroep aller tijden op 15 en 16 juni afscheidsconcerten in Ahoy’ in Rotterdam. Rickfm, de lokale omroep voor Uithoorn en De Kwakel, draait al sinds z’n oprichting in 1981 veel muziek van deze Volendamse band. Daarom nemen ook wij op 15 en 16 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: