001 -Family

Argon Zondag kampioen !


Geplaatst op: 6 juni 2007
Argon is kampioen van de zondagamateurs. In een spannende wedstrijd rekenden de Mijdrechters in een directe confrontatie af met concurrent JVC Cuijk: 2-0. Argon gaat nu op voor de strijd om het algehele landskampioenschap. IJsselmeervogels is daarin de concurrent.

In de wedstrijd tegen JVC Cuijk opende Patrick Lokken al vroeg in de wedstrijd de score. In de vierde minuut zorgde de goaltjesdief voor de 1-0. JVC Cuijk ontketende vervolgens een flink offensief maar Argon hield stand. In de 93ste minuut schoot Matusiwa Argon uiteindelijk in veilige haven.

Zaterdag is de eerste wedstrijd in de strijd om het algehele kampioenschap van Nederland. De aftrap is om drie uur op de Westmaat. Een week later volgt de return.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Argon Zondag kampioen !

Argon is kampioen van de zondagamateurs. In een spannende wedstrijd rekenden de Mijdrechters in een directe confrontatie af met concurrent JVC Cuijk: 2-0. Argon gaat nu op voor de strijd om het algehele landskampioenschap. IJsselmeervogels is daarin de concurrent. In de wedstrijd tegen JVC Cuijk opende Patrick Lokken al vroeg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: